Over mij

“Kapper zijn is voor mij meer dan alleen knippen.”

Hoi, ik ben Edwin! Het gezicht achter de duurzame kapsalon van Meppel. Sinds 2021 voor jong en oud de deur van de knusse en (letterlijk) groene salon open, te vinden aan het gezellige Zuideinde.

SAM_0008.SRW

Van commercieel naar kapper

Kapper zijn is een geweldig beroep. Daarom heb ik een paar jaar geleden de omslag gemaakt van een baan in de commerciële wereld naar het kappersvak. Ik heb mijn diploma behaald bij FaceFacts Academy in Arnhem. Mijn kennis en kunde houd ik op peil met diverse trainingen. Denk aan krullen knippen, of complexe verftechnieken. Sinds de opening van mijn salon mag ik allerlei leuke mensen, met de leukste knip- en kleuropdrachten, verwelkomen in mijn stoel.

Meppel’s duurzame salon

Een salon die mijn naam draagt moet natuurlijk ook passen bij wie ik ben. Daarom is de salon van binnen tot buiten duurzaam. Passend bij mijn levensstijl. Mijn uitgangspunt? Ga respectvol en bewust om met je omgeving. Dat zit ‘m vaak al in de kleine dingen. Denk aan tweedehands kleding. Je eigen fruitnetje meenemen naar de supermarkt. Een Fairphone. Of, net zoals ik, vegan (100% plantaardig) eten en leven. Vaak veel eenvoudiger dan je denkt. Want hoe fijn is het, om te weten dat je de goede keuze maakt voor de planeet?

Mijn werkdag is succesvol als…

Ik mensen blij heb gemaakt met een nieuwe look of kapsel. Wat helemaal bij diegene past. Maar wat ook heel leuk is? De gesprekken. Kapper zijn is méér dan alleen knippen. Ik heb zoveel leuke en mooie gesprekken. Ik leer veel van mijn klanten. Over gerechten, tips of boeken. Over hoe waardevol het leven is en om dankbaar te zijn. Andersom deel ik graag ook een beetje met jou.
SAM_0013

Boek vandaag nog je afspraak bij de duurzaame kapper in meppel